Interviews op komst: Henk en Pieter van Os, Karen Duve, Tomáš Zmeškal

Voor de GPD bladen interview ik komende week vader en zoon Van Os over hun brievenboek Vader en zoon krijgen de geest. Een boek over geloven en over het religieuze van kunst. Ook voor de GPD bladen ga ik later deze maand Karen Duve interviewen, een Duitse schrijfster die zelf wel eens wilde weten hoe het was om vegetarisch, veganistisch, organisch en zelfs fruitarisch te eten. In haar geestige én serieuze boek Fatsoenlijk eten. Mijn leven als proefkonijn schrijft ze over haar ervaringen. En ik interview de Tsjechische schrijver Tomáš Zmeškal, zoon van een Tsjechische moeder en een Congoleze vader, voor De Standaard.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Interviews, Nieuws, Publicaties en interviews. Bookmark de permalink .