Verzamelde gedichten Erik Menkveld

Omslag VG
Uitgeverij Van Oorschot
nodigt u van harte uit aanwezig te zijn bij de presentatie van de
Verzamelde gedichten
van
Erik Menkveld
op vrijdag 29 januari, 17 uur
in boekhandel Athenaeum aan het Spui te Amsterdam.

Deze Verzamelde gedichten van Erik Menkveld bevat behalve zijn drie gepubliceerde bundels, ook de nieuwe bundel waaraan Menkveld werkte kort voordat hij overleed, en de verspreide gedichten die eerder gepubliceerd werden in diverse tijdschriften. Met de verschijning van Verzamelde gedichten wordt beantwoord aan de vraag van vele liefhebbers en bewonderaars van deze belangwekkende dichter– die het vaak klaarspeelt om in één en hetzelfde gedicht hilarisch, erudiet, gevoelig, streng intellectueel, laconiek, en altijd meeslepend, sprankelend en levendig te zijn.
Marjoleine de Vos bezorgde deze uitgave en vond veel ongebundeld, onbekend en geweldig werk. Naast Marjoleine de Vos zullen Arjan Peters en Maria Vlaar op deze middag het woord voeren.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .