auteurs op Winternachten festival: Petina Gappah

Ik ben als freelance programmeur betrokken bij het Winternachten/Writers Unlimited festival in Den Haag, dat over twee weken losbarst. Er komen spannende auteurs, van wie ik vanaf nu een paar introduceer op mijn website. Allereerst: Petina Gappah, die het krachtige ‘Het boek van Memory’ schreef. PetinaGappah is een Engelstalige schrijfster uit Zimbabwe. Haar nieuwste roman gaat over een albino-meisje dat geadopteerd wordt door een blanke man. Zij overdenkt haar turbulente leven vanuit de dodencel; zij wordt ervan verdacht haar adoptievader te hebben vermoord.
Op Gappahs eigen blog, met de geestige naam theworldaccordingtogappah.com, is meer te vinden.
Op het Winternachtenfestival zal Gappah onder meer optreden in het programma ‘Where can you hide?’ op zaterdagavond, samen met de Portugese schrijver Agualusa, de Poolse Joanna Bator en de Hongaar Gyorgi Dragoman. Bestel nu kaarten via http://www.writersunlimited.nl

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .