Drie nieuwe opdrachtgevers

Weer een aantal nieuwe opdrachtgevers: De Jan Campert-Stichting vroeg mij een essay te schrijven over Stephan Enters roman Grip. Het verschijnt op 20 januari in een boekje dat speciaal ter gelegenheid van de uitreiking van onder andere de F. Bordewijkprijs wordt gemaakt. De uitreiking is onderdeel van het Schrijversfeest, in Den Haag: zie de website van het Writers Unlimited Festival.
Kunsten ’92, belangenvereniging voor de cultuursector, vroeg mij een stuk te schrijven over de stand van zaken in het gesubsidieerde letterenland: het is te vinden in ‘Het beeld van de sector’ op de website http://www.kunsten92.nl.
En voor NRC Handelsblad schreef ik een artikel over het boekenvak; dat verschijnt vrijdag 11 januari in de Boekenbijlage.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .