Van Rudi van Dantzig tot Crossing Border

Een aantal nieuwe opdrachtgevers heeft zich gemeld: zo ga ik in november voor Crossing Border Antwerpen de Amerikaanse auteur Madeline Miller interviewen, die voor haar debuut The Song of Achilles de Orange Prize for Fiction 2012 kreeg.
Uitgeverij De Arbeiderspers heeft mij gevraagd me te ontfermen over het nagelaten manuscript van Rudi van Dantzig over zijn leermeesteres, de oprichtster van het Nationaal Ballet Sonia Gaskell. Een fascinerend boek om aan te werken: wát een herinneringen, wát een pionierstijd, en wát een emoties. Hieronder een aantal van de hoofdpersonen:

De kleedkamer van Sonia Gaskell met Jaap Flier, Loeki van Oven, Hans van Manen, Marianna Hilarides, Willy de la Bije. Aquarel door Jan Duyvetter

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .