Doe mee met De Leesclub XL

Linnaeus Boekhandel presenteert in samenwerking met Maria Vlaar:
De Leesclub XL

libris portretten 2
In drie online bijeenkomsten bespreekt schrijver, recensent én
buurtgenoot Maria Vlaar de zes genomineerden voor de
Libris Literatuurprijs 2021. Na een korte inleiding zal zij in
gesprek gaan met u, de lezer!
Op de volgende data bespreken we de volgende titels:

Donderdag 8 april, 19.30 uur:
Cliënt E. Busken van Jeroen Brouwers
en
De onbevlekte van Erwin Mortier

Donderdag 22 april, 19.30 uur:
De saamhorigheidsgroep van Merijn de Boer
en
Wij zijn licht van Gerda Blees

Donderdag 6 mei, 19.30 uur:
Mijn lieve gunsteling van Marieke Lucas Rijneveld
en
Confrontaties van Simone Atangana Bekono

De bijeenkomsten zijn online, via Zoom, en zijn geschikt voor elk niveau. De boeken vooraf lezen is een pré, maar geen must. Bent u halverwege Brouwers blijven steken? Las u De saamhorigheidsgroep in één adem uit? Heeft u een onbedwingbare behoefte om over Mijn lieve gunsteling na te praten? Dit is uw kans!
Onder deskundige leiding van Maria Vlaar worden de overkoepelende thema’s uitgediept en komen uw leeservaringen zeker aan bod.
U kunt zich per keer opgeven, of vooraf direct reserveren voor alle drie de bijeenkomsten. Deelname is gratis. Aanmelden kan op info@linnaeusboekhandel.nl of telefonisch (020-4687192). Ziet u op tegen de digitale vorm? Neem dan vooraf contact met ons op en we loodsen u erdoorheen.

linnaeus-current-logo
Voorspel de winnaar! Weet u al wie de winnaar is? Of heeft u al een favoriet? Laat het ons weten! Onder de juiste voorspellers verloten we een Boekenbon van €25,-. De inzendtermijn loopt tot en met 8 mei.
LinkedIn Maria Vlaar (Blokker, 1964) is literair recensent en interviewer voor de Vlaamse krant De Standaard, biograaf van Joost Zwagerman en schrijver van korte verhalen. Zij woont in de Amsterdamse Watergraafsmeer en werkt vanaf 1990 in de literaire wereld, onder andere als redacteur bij uitgeverij De Bezige Bij en als freelance redacteur en recensent, onder meer voor De Groene Amsterdammer. Zij was jurylid van onder meer de P.C.Hooftprijs en de Prijs der Nederlandse Letteren. Haar verhalenbundel Diepe aarde (De Arbeiderspers) werd in februari 2019 bekroond met de J.M.A. Biesheuvelprijs voor de beste korteverhalenbundel van 2018.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .