Wolkerstuin open 6 juli

Wolkerstuin open 6 juli: met literaire lezingen.

Op zaterdag 6 juli a.s. vindt op Amstelglorie het festival Reuring in het Groen plaats. Tussen 13.00 -20.00 uur vind je overal op het park muziek, theater, workshops, en literatuur. Wees welkom! Amstelglorie is te vinden aan de Jan Vroegopsingel 7 te Amsterdam (vlakbij de Utrechtse Brug).

Dit is het programma op de Wolkerstuin:

  • 13.30: Florence Tonk leest gedichten en proza
  • 14.30: Marieke Groen leest proza
  • 15.30: Maria Vlaar leest korte verhalen
  • 16.30: Marieke Groen leest proza
  • 17.30: Florence Tonk leest gedichten en proza
  • 18.30: Maria Vlaar leest korte verhalen

Toegang is vrij, donaties worden dankbaar aanvaard. De Wolkerstuin op Amstelglorie is met de inzet van tientallen vrijwilligers van Amstelglorie omgetoverd tot een Writer-in-Residence plek. Sinds 2018 hebben al 10 gastschrijvers gelogeerd op de voormalige volkstuin van Jan en Karina Wolkers. Voor meer info zie http://www.wolkerstuin.nl

0-wolkerstuin-hoofdbeeld

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .