Steun het Jan Wolkershuisje!

Als voorzitter van de Vereniging van Schrijvers en Vertalers én als bewoner van een volkstuin met huisje op Amstelglorie, roep ik alle lezers op om de petitie te ondertekenen voor het behoud van Amstelglorie! Het tuinpark waar Jan Wolkers in de jaren zeventig zijn boeken schreef wordt namelijk bedreigd door plannen van de Gemeente Amsterdam voor woningbouw. Amstelglorie is een groene long van Amsterdam, met betekenis en geschiedenis. Het vroegere tuinhuisje van Wolkers wordt dit najaar – mits er voldoende financiering wordt gevonden – in de oude staat hersteld en omgetoverd tot een schrijvershuisje. Steun onze plannen!
Teken de petitie: https://petities.nl/petitions/geen-woonwijk-op-tuinpark-amstelglorie

In NRC Handelsblad deed Kester Freriks afgelopen donderdag verslag:
NRC Wolkershuisje

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .