Knausgard interview

The Kik

The Kik

Voor De Standaard heb ik afgelopen zaterdag Karl Ove Knausgard geïnterviewd, de Noorse schrijver van ‘Mijn strijd’, een zesdelige autobiografie met een nogal verslavend karakter… Locatie: backstage bij Lowlands. Dus en passant heb ik ook nog wat bands gezien: onder anderen Selah Sue met haar prachtige stem, en The Kik, die een geweldig aanstekelijk concert gaf. Energie, humor en muzikaliteit. De zaal ging al net zo los als de jongens op het podium. Helaas kon Knausgard dat niet meer zien; die werd meteen om 6 uur weer naar Schiphol gereden, terug naar Zweden, naar zijn inmiddels vier kleine kinderen… Begin september verschijnt mijn interview in de krant, mét een recensie over het vijfde deel, dat bijna uit is, en dat ik al heb mogen lezen…

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .