P.F. Thomése en de held Achilles

Uit ‘Het bamischandaal’: ‘De ene of de andere Mao, wat maakte het uit? Als je er één kende, kende je ze allemaal. Zelf lijk ik als twee druppels water op Art Garfunkel, dus ik weet waar ik het over heb.’

Op zondag 18 november interview ik Madeline Miller op het Crossing Border Festival in Antwerpen. Miller schreef een roman over de held Achilles: Songs of Achilles. Zie http://www.crossingborder.nl voor het complete overzicht van het festival, dat in drie steden plaatsvindt: Den Haag, Enschede en Antwerpen.

Vrijdag 9 november staat in De Standaard het interview dat ik maakte met schrijver P.F. Thomése over zijn nieuwe, hilarische schelmenroman Het bamischandaal. Fotograaf Patrick Post maakte deze foto van de schrijver aan de bami. ‘Ik verzin graag mijn eigen flauwe grappen.’

Dit bericht werd geplaatst in Interviews on stage, Nieuws. Bookmark de permalink .